::
you're reading
BANYUMASAN

Waduh inyong lemes banget kiyeh.

Dina Setu kiye inyong lan kanca-kanca padha latian selam neng kolam renang Poltek Negeri Ambon. Esuk-esuk mung sarapan karo mie goreng terus jam setengah sepuluh renang nganti jam rolas. Mbok lemes banget. Awak pada pegel sebabe wis suwe ora renang. Terakhir renang kayane pas kuliah ganu, dadine ya payah.. Bar renang inyong langsung tuku sega karo ndog, biasa neng warung lela alias WARLEL nggo nambani kencote kiye. Pokoke krasane lemese poolll. Tapinen ana manfaate bae, inyong dadi ngerti setitik kepriwe goli renang sing bener. Sanajan lemes tapinen asyik banget malah kepengin maning koh..

About mamung

lahir di banjoemas ngapak, kini berkelana di amboina manise, berkawan terik dan gemericik hujan, bermain di deburan ombak segara, tertatih berusaha merambahi dunia maya yang penuh warna serbaneka

Discussion

5 thoughts on “Waduh inyong lemes banget kiyeh.

  1. nuwun sewu, kakang-mbekayu ……
    inyong ujug-ujug njedul karo celilian merga durung ana sing kena karo nyong……, kenalan yah…
    dedi kelingan dong ynong esih neng ternate….. jann….angger lagi kepengin mudik tapi ora nana sangune…. jan nelangsa pisan, nggo pelampiasan yahhh… ppaling dolan maring pinggir laut, eeeeehhhh dadi siki teyeng ngelangi senajan ngnaggo gaya watu….. terus ketilem, blebek-blebek,,,,glek, nginum banyu asin

    Posted by Marno | Thursday, 28 February 2008, 13:18
  2. Wek hohoho, inyonge jebulnya… jebulnya…. nduwe kelangenan toh… hiks, lucu bangetik, mendhoan. Mendoan memang inyak mas, enake udan-udan mangan mendoan karo ngapdet, wuah, mah klethus, lombok kabeh kliru… wekekek. :D :D :D

    Posted by WANDI thok | Wednesday, 22 July 2009, 23:13
  3. Saking lemese, ngeblog uwis setahun punjul lho kok yo PRe ora mundhak mundhak ki piya mas? :D :roll: :roll:

    Posted by WANDI thok | Wednesday, 22 July 2009, 23:28
  4. #kang wandhi, lah emange nek PR-nya naik iso nggo naik haja ya?

    Posted by muhamaze | Monday, 27 July 2009, 22:40

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: masih tertatih « banyumas – ambon pp - Tuesday, 22 February 2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: